De nagy ugrás nekem.

Kiteregettem.

Felszedegettem a padlóról a szétdobált ruhadarabokat, papírzsebkendőket, a leborult ételmaradékot, a zacskókat, helyükre raktam a szanaszét heverő gitárokat, a legváratlanabb helyekről előbukkanó könyveket, a szúnyogriasztót, a vasalót, a külső vincsesztert,  feltekertem a botlódrótként kígyózó kábeleket, a székekről, ágyról összeszedtem a legutóbbi mosás után szertehagyott tiszta ruhadarabokat és legalább egy kupacba halmoztam.

Felsöpörtem, na nem olyan tisztaságmániásra, csak a jól hozzáférhető helyeken, a nagyi szavaival: ahol a papok táncolnak. :) Porszívózáshoz már nem fűlött a fogam, túl nagy macera most kiboncolni a dobozából, összerakni, aztán meg 5 perc után (38m2, egy szoba) vissza az egész... ezt most hanyagolom.

Teleengedtem a mosogatót forró, mosószeres vízzel, beleszórtam, mindenféle mosatlan edényt, most várom, hogy hűljön, mert egyelőre még leégetné a kezem, legalább a nagyja addig leázik róluk. Elmosogatom, elöblítem, aztán irány a svéd birodalmi romboló, vár a végtelen út...

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr102112034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.26. 18:55:47

Épp kérdezni akartam, mikor indulsz, de megválaszoltad... :))))

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.27. 22:06:11

Pedig milyen szép is, amikor látod a tükörképed a.. padlószőnyegen.:D

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.27. 22:21:25

@.bia: Hajajj, az már a delirium tremens :DDD

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.27. 22:23:04

Szólt a Wikipédia: "életveszélyes állapot".:D

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.27. 22:33:51

@.bia: Hát, ha magamat látom a padlószőnyegen, az eléggé a végső stáció :D
süti beállítások módosítása