Valamiért mindig vágytam rá, hogy megismerkedjek egy pornós lánnyal. A vágy kétféle jellegű. Egyrészt természetesen szexuális, nagyon kíváncsi vagyok rá, többet tud-e egy pornós "technikailag", mint más, ismer-e olyan örömszerzési, izgatási módokat, amivel még nem találkoztam, képes-e újat mutatni, tudok-e tőle tanulni?

A másik nem ilyen technikai jellegű. Az érdekel, hogy került bele, milyen volt az első alkalom, milyen volt aztán a többi? Kizárólag munkának tekinti, vagy élvezte-e esetleg már? Milyen rossz vagy jó tapasztalatai voltak? Mennyit keresett vele, miért éppen így keresett, mire kellett a pénz és megérte-e?

Hogy élte ezt meg lelkileg, milyen hatással volt rá a tudat, hogy gyakorlatilag alig ismert emberekkel egy stáb előtt szexel, mindenféle instrukciók szerint és utána kiéhezett emberek tízezrei, százezre, akár milliói látják majd a testét, a dugását, szopását, stb., és elégül ki rá?

Milyen hatással volt ez a lelkivilágára, az értékrendjére, milyen amúgy a hétköznapokban egy ilyen lány? Mit szeret, mi a fontos neki, vágyik-e a romantikára, akar-e több lenni egy dugógépnél, elégedett-e az életével, vagy kényszerből csinálja?

Amikor nem kamerák előtt, hanem saját vágya miatt szexel, mennyire más, mennyire ugyanolyan? Befolyásolja-e az érzéseit és a privát szexuális életét a munkája? Ha igen, hogyan, miben?

Amúgy vajon ugyanolyan "hétköznapi" ember, vagy extrém, elrugaszkodva mindenben a megszokott normáktól?

Milyen ételet-italt-zenét szeret, olvas-e könyveket, ha igen, milyet? Szeretne-e gyereket, családot?
Volt-e szerelmes, tudna-e szerelmes lenni, miközben rendszeresen másokkal szexel munkájában?

Milyenek az érzései, a vágyai, az álmai? Képes lehet-e szenvedélyes, szerelmes szexre, ha az egész gyakorlatilag számára a legtöbb esetnem személytelen, megjátszott rutin?

 

Nem tudom, miért foglalkoztat ennyire, bár a téma első fele (a technikai) szerintem a legtöbb férfit érdekelné, de azt hiszem, a második fele már aligha, hiszen a férfiak nagy része a kurvákkal egy szintre helyezi a pornósokat, és bár ha kell a könnyű kéj, felhasználják, de lenézik és elítélik őket.

Én nem. Egyrészt izgat velük kapcsolatban az, hogy bevállalták azt, amit tettek, akár tudatos döntés, akár meggondolatlanság. Másrészt úgy gondolom, álszent dolog elítélni valakiket olyasmiért, amit bizony éppen a mi igényeink miatt tesznek (ahogy írtam már egy régi posztomban, a Gárdából kigolyózott Niki felett pálcát törő szenteskedők is alighanem kiverték a filmjeire, vagy éppen más hasonló lányokéra, ami ugyanaz.)

Ráadásul ha mondjuk megismerkednék valakivel, akiben minden meglenne, ami nekem fontos és kölcsönös lenne az érdeklődés, a pornós múltat nem látnám egyáltalán akadálynak.

Az egyik exem a kapcsolatunk végső kifutásában elkezdett pornózni. Akkor már csak afféle lakótársak voltunk, alig láttam. Nagyon szexis, egzotikus, szép nő, elvégzett egy modelltanfolyamot, de persze ettől még nem nagyon volt modellként munkája.

Egyszer épp a portfólióját másolgatta egy fénymásolószalonban, amikor megszólította egy fotós, látván a képet, és ajánlott neki fotós munkát. Egy másik lánnyal kellett volna szexelnie, amit ő fotózna. Belement, biszex volt, nem is kicsit, mindig is érdekelték a lányok.

T., a másik lány, még csak 16-17 éves volt, érett őszibarack, szőke, teltkarcsú, a képeken a lemenő napfény megcsillantja a finom szőke pihéket a bőrén. Az első sorozaton egy parkban, valami játszótéren voltak naplementekor és csókolóztak, illetve félmeztelenül fogdosták egymást. Szépek voltak, K. a fekete, hosszúhajú, alacsony, egzotikus, barnabőrű, kissé démoni és T., az ártatlannak tűnő, szőke, magasabb, telt ajkú, kék szemű tini.

Aztán a fotós persze nem volt félszeg és a következő alkalommal először hármasban szeretkeztek, utána kicsit merészebb fotók következtek, a kamaszlány gonoszkodó mosollyal két ujja közé fogja és meghúzza K. formás mellén a bimbókat, volt barátnőm arcán a kéj és fájdalom grimasza... egymás meztelen testének babrálása nagy nyelvelés közepette... valahol megvannak a képek, a szakítás után K. nálam felejtette.

Később K. egyre belemenősebb lett. Már szoft-pornóban is szerepet vállalt, leszbi dominával, bilincsek, bőrszíjak, stb., és még élvezte is. Ezután már nem volt megállás, hiszen egy-egy ilyen forgatáson az addigi havi fizetésének megfelelő pénzt kapott – adómentesen.
Aztán egyszer csúnyán megjárta. Mikor egy nap hazaért, nagy vidoran újságolta, utazik a Kanári-szigetekre, ennek örömére be is szerzett egy jó drága Samsonite bőröndöt, ott lesz a következő forgatás, teljes ellátás, a fizetségen felül útiköltséget, mindent állnak.

Mikor pár hét múlva megint találkoztunk, megváltozott.

Magába zárkózó, sündisznós hangulatban volt, keveset beszélt, azt is ingerülten. Kiszedtem belőle, hogy amint megérkeztek a többi lánnyal és a szállodába fogadták őket, a forgatás vezetője elvette az útlevelüket, hogy intézi a formaságokat. És másnap azt mondta, hogy változott a program, más filmet csinálnak, mint amit otthon megbeszéltek, és ha valakinek nem teszik, boldoguljon, ahogy tud - az útlevele nélkül. Aki meg vissza akarja kapni, az jobb, ha azt teszi, amit ők mondanak. Volt ott állítólag gangbang, DP, anál, szadomazo durván, nem részletezte jobban.

Az volt az utolsó ilyen forgatása, soha többé nem próbálkozott ilyesmivel.
A bőröndöt is nekem adta, azóta is azzal utazgatok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr602150368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.07.14. 05:23:55

Ők is emberek, esendőek, mint mi magunk... Az meg, hogy ki hogyan boldogul az életben, csak a saját értékrendjén múlik. ;)

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.07.14. 11:12:20

@Enchantée:
Igen, biztos emberek, de miben különböznek? Hiszen azért olyasmit vállalnak, amit az emberek többsége nem, és a társadalom egy jó része el is ítéli.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.07.14. 12:03:18

@Félszeg Árnyék: Nem tudhatjuk, mi késztette őket arra, hogy ilyeneket bevállaljanak. Alapvetően ez is egy szakma, munka, csak nem a hagyományos 8-16-ig időbeosztásban, és más javadalmazással... Vannak ennél szarabb melók is, csak azokat nem fújják fel.
Neked menne akármikor álló farokkal "dolgozni", ha van rá gusztusod, ha nincs????? Szerintem nem is annyira könnyű, mint ahogy hisszük...
És az emberek többsége azt ítéli el, amit nem ismer, mert fél az ismeretlentől, és kisebb a toleranciaküszöb is manapság, tisztelet a kivételnek.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.07.14. 12:49:22

Szerintem az ilyen lányok alapból szeretnek kihívóan viselkedni, szeretik ha a középpontban lehetnek, és ezért gyakorlatilag bármit megtesznek, aztán valahol a modellkedésnél a táncolásnál a vetkőzésnál majd a pornónál kötnek ki. Erre születni kell.:)

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.07.14. 13:40:51

Chantienak igaza van, mindig azért kezdik el, mert kell a pénz, nagyon, a folytatás meg rajtuk áll. Mégiscsak jobb, mintha prostituáltnak állnának.. Ez a Kanári-szigetes dolog meg azért húzós..

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.07.16. 10:56:57

az élet a pénz körül forog. No jó, meg a sex.

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.07.16. 12:50:49

@hzizi:
És a pornó esetében a kettő együtt van meg :D
süti beállítások módosítása