Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Próbáltam társkeresét, komoly szándékkal, tartós kapcsolat céljából két keresőn is.

Az eredmény: randik, melyekből nem lett később semmi több. Randik, melyek újjongó rátalálás-érzésbe és csakhamar heves szexbe torkolltak és aztán mégse lett belőlük semmi több.

Pedig egyikhez se úgy álltam hozzá, hogy én csak szexpartnert keresek. Én tényleg komolyan akartam venni, már úgy értem, nem alkalmi partnert kerestem, tényleg hittem, hogy lehet, éppen ő lesz az, akit keresek, de valahogy mindig ott volt egy "de" vagy "csak".

Persze a kínzó szexínség és szeretethiány enyhítésére és az túlcsorduló adnivágyás kiélésére, a "mégis kellek" önépítő érzésre ideiglenesen nagyon jó volt. És zenék is születtek ezekből, ha nem is szépek, nekem legalább kifejezőek.

 

Most azon gondolkodom, lehet, meg kéne fordítani a dolgot. Talán szexpartnert kéne keresni, végigkefélni az összes lehetséges jelöltet, hátha ebből sül ki valami hosszútávú, de addig is legalább nem arról kéne nyavalyognom, hogy miért kell önkezemmel véget vetnem vágyaimnak.

Volt egy szexpartnerem még '95 táján. Újsághirdetésben ismerkedtünk meg, akkoriban még az volt az internet. Kicsit őszintébb, kicsit bevállalósabb, kicsit esetlenebb, de valósabb is, kevesebb hazugsággal.

A lány nagyon fiatal volt, 18 körül. Intézetis, mondta, csavarog, most éppen valami ismerősknél bébiszitterkedett. Elbüszkélkedett vele, hogy már több, vagy 100 pasija volt (igaz-e vagy sem, ki tudja, el tudtam képzelni róla, bár ha utánaszámolunk ez kicsit irreális, de lehet, hogy lódított, nagyon link csaj volt), és minden pasijával elvből csak egyszer fekszik le és hogy megtanulta valami könyvből(?), hogy lehet sorozatorgazmusa... Hát, erre aztán nagyon kíváncsi voltam. Napokon át hosszasan telefonáltunk, én a munkahelyemről, ő a szállásadójától. Azt mondta, mindenképpen akar velem egy alkalmat és én is akartam vele. Az egy elég ínséges időszakom volt, már 9 hónapja egyedül.

Az első randit ellinkeskedte, úgy tett, mintha a saját húga lenne (nem volt róla képem, nem is tudtam pontosan milyen, ő viszont elég pontosan tudta, én milyen vagyok), és hogy azt üzeni a nővére, hogy nem ért most rá. Valójában csak meg akart nézni közelről, kötelezettség nélkül.

Velem egymagas volt, fehér bőrű, nagyon sovány, deszka, pattanásos, csontos arcú, széles szájú, szabálytalan fogsorral, de eleven szeme huncut és érzéki, haja festett fekete, egyenes, nem túl sűrű. Akkor még nem tudtam, hogy a saját húga szerepét játssza. Este felhívott és bevallotta. Mondtam, hogy elég szemét dolog volt odabolondítania és hazudni. Szabadkozott, elnézést kért és mondta, hogy akar velem találkozni.

Meg is beszéltük, eljött egy este.

Csináltam vacsorát, ettünk, előbb én mentem a fürdőszobába, aztán ő is lefürdött és egy szál pólóban jött a hálóba, az se sokáig maradt rajta. Odaadó és tényleg gyakorlott volt, fehér, sovány teste szinte világított a félhomályban, pici, lapos mellének málnaszerű bimbói betolakodtak a számba, kéjesen, finoman harapdáltam. Punciján gyér szőrzet, szeméremajkai kicsik és nagyon élvezte, ahogy nyaltam a kibúvó csiklóját. Én is.

A falnak támaszkodó, félig ülő helyzetemben lovagolt meg aztán és tényleg többszöri orgazmusra volt képes, igaz, nem az a kiáltozós-elalélós, hanem amolyan csendes módon. Jó volt vele, csúnyuska, szabálytalan arcával csodát tett a kéj, az önfeledt élvezet úgy meg tud szépíteni. Volt egy érdekes trükkje, se előtte, se utána nem tapasztaltam mással, csókolózás közben a mutatóujját is a számba dugta, és ez nagyon izgalmas tudott lenni.

Azt hiszem, kétszer csináltuk aznap éjjel, a második után felkönyökölt az ágyban és furát kérdezett "Miért vagy ilyen kedves hozzám?".

Nem értettem. Mindig ilyen vagyok, ha valakivel szeretkezek...

És elvei ellenére nem csak egy alkalom lett, hanem kettő.

Később eltűnt, majd szilveszter előtt felhívott, hogy nincs hol töltenie az ünnepet, én egyedül voltam, mondtam, jöjjön. De a húga is jönne. Hát gyertek, mondtam, minden hátsó gondolat nélkül. Elhitted? Ugye, nem?
Hát persze, hogy azonnal felmerült, milyen pikáns lenne a húgával hármasban szexelni. De természetesen egy félszeg árnyék ezt csak gondolja és azonnal meg is rója magát érte, mert nem szép dolog kihasználni a kiszolgáltatott lányokat és különben se hinném, hogy gyakori a leszbi incesztus nővérek közt, bár láttam már ilyet pornón ikercsajokkal, és a magyar Monique Cuvet "művésznő" is elmesélte egy interjúban, hogy már középiskolás korában volt szex a húgával. Vagy legalábbis ezt állítja.

Eljöttek, a húga a másik szobában aludt, fel se merült persze a threesome.

Aztán megint eltűnt hónapokra, egyszer ismét felhívott, hogy tudnék-e segíteni, nagy bajban van, 10e Ft kéne, mert belekeveredett valamibe és rendőrségi ügy, nyomta a rizsát.

Mikor és hol, kérdeztem.

Aztán találkoztunk a Nyugatinál, az előzményekhez képest meglepően vidám volt (én is az lennék, ha potya tízest nyomnának a kezembe), fogadkozott égre-földre, hogy megadja.

Hát persze, mondtam neki, és tudtam, hogy soha többé nem látom.

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr542105377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.24. 00:28:50

Jaj, de jó ember vagy Te... Ejj.:) A szeretetéhséget enyhíti, ha küldök valami muffint, vagy valamit??:D

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.24. 00:29:38

Meglepően sok időt töltök a blogodon, pedig ismerem egy hete. Se. És azt hiszem, mindig várom, hogy írj. Ez most jó?:D

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.24. 00:32:31

@.bia: Köszönöm, nekem jólesik. Neked jó? :D
A muffin is kösz, szeretem, igen, enyhíti. :D

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.06.24. 15:06:09

Talán szexpartnert kéne keresni, végigkefélni az összes lehetséges jelöltet, hátha ebből sül ki valami hosszútávú....
naugye, rájössz magadtól is, csak próbálsz jófiú lenni. Nem kell, hidd el nem kell.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.06.25. 12:13:23

@.bia: én csak idéztem a posztból:-)))))

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.06.25. 13:10:01

@Félszeg Árnyék: le kell azt vetkőzni, hidd el. Komolyan, a csajok nem csípik a jó fiúkat, persze bizonygatják, hogy igen, meg nevetgélnek vele, hogy milyen rendes, távolságtartó, meg előzékeny, aztán színre lép egy rosszfiú, füttyent és már szaladnak is.

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.25. 22:23:38

@hzizi: Valahogy így... de én meg nem tudok másmilyen lenni, mint amit természetesnek érzek...
Nekem sajnos ez az.
De majd igyekszem elrontani magam, ha még nem késő. :D
süti beállítások módosítása