Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nemrég egy pornó videómegosztót nézve (igen, szoktam ilyet) rettentő durva szadomazo filmet láttam. Inkább nem is részletezem, de a fenék hurkásra verése a legszelídebb, mellékes része volt.

A videót készítő BDSM weboldalról véletlenül tudom, hogy magyar, feltehetően a szereplők is azok lehettek. Mellesleg meglepően jól bírta az áldozat...

Namármost. Ha valaki olvasta már a blogom előző bejegyzéseit, annak eléggé érezhető lehet, hogy nekem van némi affinitásom a BDSM-hez, legalábbis azon a relatíve enyhébb változatához mindenképpen, amiről már írtam pár bejegyzésen, de elméletileg érdekelnek a durvább dolgok is, még ha magam nem szeretnék ilyenben részt venni valószínűleg. (Annak idején az Index HUSZ fórumában volt erről egy jó kis topik, ott törzsvendég voltam és idővel nagyon jó kis társaság alakult ki, voltak ott olyanok, akiknél ez életforma volt, mások csak szerettek képzelegni és beszélni róla, de idővel személyes összejövetelek is voltak, neeeeem, semmi eksön, csak jókat beszélgettünk).

A könyvespolcon ott van De Sade-tól a Szodoma 120 napja, el is olvastam és egyáltalán nem akadtam ki rajta, ahogy Pasolini-féle modernizált filmváltozatán, a Salo-n sem. Akkor én beteg lennék?

Ismertem személyesen olyan lányt, aki keményen sub volt, tehát neki általában kellett valami ilyen durvább dolog, hogy elélvezzen, többnyire a fenekét kellett verni (én nem tettem, nem volt köztünk semmi, csak egy kis smárolás, nem lettem volna képes olyan durva lenni hozzá, amit ő szeret), de mindenféle más dolog is izgatta. Azt mesélte, hogy az ilyesfajta addikció is hasonlít minden más függőségre, tehát egy idő múlva hozzászoknak az élményhez és emelkedik az ingerküszöb, fokozni kell az adagot. Ez elég rémisztő. Ő például azon gondolkodott akkoriban, hogy tűkkel szurkáltassa a mellét. Ezen most el lehet borzadni, de mondjuk a mellpiercing is valami ilyesmi szerintem, az meg milyen olyan trendi meg cool...

De azért elgondolkodtatott ez a film. Szívesen elbeszélgetnék a modellel, kíváncsi lennék a motivációjára és arra, hogy élte meg. Láthatólag nem kezdő volt ebben a témában, feltehetően van neki is némi ilyen hajlama. De ez már nálam is erősen túlment a vállalhatóság határán. Ennyire kellett neki a pénz? Vajon mennyit kapott érte? Milyen módon mérlegelt, mielőtt eldöntötte, hogy elvállalja? Tényleg okozott neki bármiféle szexuális izgalmat? Mi lett a következménye, megbánta-e vagy nem?

Nem volt lepukkant külsejű, szerintem harmincas, csinos, ápolt nő, ez még inkább fokozza a kontrasztot. Amit tettek vele, az tutira maradandó nyomokat, hegeket okoz, rosszabb esetben maradandó károsodást. Na, ez az, amit még a konszenzusos BDSM esetén se érzek elfogadhatónak. Egy kényszerhelyzetben lévő, kiszolgáltatott vagy érzelmileg függésbe vont nő esetleg nem képes felmérni, hogy milyen hosszú távú következményei lehetnek az ilyesféle sérüléseknek...

És nem ez az első ilyen film, azon a megosztón elég sok fellelhető, nagy részben magyarok.

Vajon miért?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr432095860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.21. 00:41:22

Gondolom, az ember feszegeti a határokat. Az 50-es évek softpornója az volt, hogy fehérneműs nők vasaltak, na most ehhez képest... Nőttek az igények. Talán ez olyan vágy, amit pl. Hitler (a maga módján) be is teljesített. Valaki hős akar lenni:), valaki pedig ebben leli örömét. (De lehet, hogy hülyeséget beszélek.)

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.21. 10:17:13

@.bia:
Feszegeti, persze, de ezt nem hiszem, hogy saját jószántából feszegette. Vagy mégis? Ezért szeretnék annyira beszélgetni egy ilyen film szereplőjével, vagy általában pornós csajjal.
Mondjuk még a 90-es évek közepén volt egy szerelmem, aki a kapcsolatunk végvonaglásában, mikor már nem együtt éltünk, elkezdett pornózni, ő mesélt pár dolgot, de azért valahogy mindig érdekelne, ők ezt hogy élik meg, hogy hat aztán rájuk, konkrétan mennyiben változtatja meg a kapcsolataikat és a privát szexuális életüket.
süti beállítások módosítása