Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kis házi pornótörténelem

2010.05.31. 16:49

Tulajdonképpen már az egyetemi évek alatt, a nyolcvanas évek végén beindultak Budapesten a dolgok. Bizonyos trafikokban (a Blahán volt egy bodega, valahol a mai Meki környékén) lehetett meztelennős légfrissítőket kapni, később pedig a hatvanas-hetvenes évekből származó pucérkodós kártyákat.
Naná, hogy erre is rákattantam. Eleinte csak pár, nekem tetsző darabot vettem, aztén az egész paklit,
Persze kiválogattam belőle a nekem tetszőket és azokat nézegettem, ha épp olyanom volt.
Aztán megnyílt az első szexbolt, az Intim Center az Astoria és a Madách tér közt. Nem tudom, a bolt létezik-e még, de a minap még kinn volt a cégére.
Természetesen nagy várakozással és egyben nem kevés szégyenkezéssel és idegenkedéssel mentem be.
Ahogy akkoriban szokás volt, a régi bérház egy emeleti lakását alakították át üzletté, gondolom, a lakók örültek, hogy elsősorban kanos, kukkolni vágyó faszik jártak oda.
Kicsit ciki volt, mert úgy kellett csengetéssel bekéredzkedni.
Benn egy falon magazinok, másikon videokazetták, és a kötelező videokabinok, meg a hátsó részen segédeszközök, cuccok.
Alapvetően a magazinok érdekelte, de egy diák anyagi lehetőségeihez mérten elég drágák voltak. És fóliázottak, vagyis nem lehetett tudni, mi van benne, csak a néhány ízelítő képből a címlapon.
Volt ott német, angol, holland... lassan-lassan, rengeteg tépelődés után vettem egyet, és borzalmas cikinek éreztem kiszáradt torokkal odavinni a szúrós szemű, szemöveges, középkorú eladónak. Érdekes módon, az illetőről később , úgy 8 év múlva megtudtam, hogy a cég egyik alapítója, mikor elhappolt előlem egy fiatal lányt, akivel internetes ismerkedés után randizgattunk párszor.
Aztán már szinte hetente jártan oda, néha csak nézegetni, néha vettem is ezt-azt, de csak magazint.
Arra nem emlékszem, hogy a videokabinra mikor tudtam rászánni magam, mert nagyon gáznak éreztem – de annyira vágytam rá, hogy megnézzek pár izgalmasnak ígérkező kazettát... és persze nem csak tétlenül nézni, hanem kiverni közben.
Szinte mindig „telt ház” volt, várni kellett a szabad kabinra, ami még külön borzasztó kellemetlen érzés volt. Ráadásul a körülmények... az ócska, fóliázott furnér falak, a kényelmetlen szék, a gagyi tévé, a szemetes, melynek alján valami folyadék volt, a gyakran szétsprézett légfrissítő émelyítő szaga...
Mindez nagyon megalázó és kiábrándító volt, de sajnos más módon nem tudtam megnézni, ami érdekelt.
És hogy miért nem próbálkoztam inkább valós kapcsolattal? Mert nem kellettem senkinek, legalábbis erről voltam meggyőződve.

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr182045209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 12:16:29

Ez jó kis történelmi áttekintés volt! :)
Én ilyen helyeken nem jártam, szexshopban is csak egyszer.

Ezzel ki is végeztem a blogodat, vagyis két végéről olvasva összeértem...

Az utolsó mondatod annyira sokszor a fülembe cseng jelen időben, hogy már a végén félő, hogy magam is elhiszem... :S

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.16. 16:39:14

Igen, ez fura paradoxon.
Voltak partnereim, egy időben kifejezetten sok is, de valahogy sose éreztem magam olyannak, aki kell. Talán mert inkább sodródtam és nem én választottam, hagytam, hogy kialakuljanak a dolgok.
Mostanában pedig inkább csak alkalmi szexkalandokra futja, igaz, egyikbe se úgy megyek bele, hogy ezt várom vagy ezt akarom, hanem nagy várakozással, "hátha majd most" reményével... de valahogy nem jön össze.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 18:07:37

@Félszeg Árnyék: Nem is lehet másként szerintem, minthogy teljes erőbedobással minden egyes új kapcsolatnál, tiszta lappal. Mert ugye az új "versenyző" nem tehet az előzőek hibáiról. Aztán azért mégis előfordul, hogy félresiklik az egész. De egyszer csak össze kell jönnie valamikor, jó esetben még ebben az életben... :)))

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.16. 23:14:13

@Enchantée: Csak a kudarcok szaporodásával az ember egyre begubózóbb lesz, nem?

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.17. 08:35:49

@Félszeg Árnyék: Dehogynem. De küzdeni kell a begubózódás ellen. Mert ha túlzásba viszi az ember, egy bizonyos ponton túl már nehezebb visszatérni a valós életbe.
Jaj, de jót lehetne erről (is) beszélgetni, kifejteni a véleményt, tapasztalatot megosztani....
Mint a csiga, először is ki kell dugni a házikóból a gülünyúlványokat, aztán lehet lassan, óvatosan nyitni a világ felé, és akkor idővel a világ is megmutatja a szebbik arcát. ha meg mégsem, ott a biztonságot nyújtó kuckó, a csoki, de a bánatháj sem megoldás. Újra és újra ki kell bújni, és hinni kell. Nagyon. Mert az nem lehet, hogy mindig csak másnak legyen jó!!!!
süti beállítások módosítása