Ha meglátok egy akár csak átlagosan jól kinéző nőt, miért az jut eszembe milyen lenne egy intim kapcsolat vele? Ebben a kifejezésben sok minden belefér kedveskedő érintésektől a kölcsönösen jóleső szexen át a teljes érzelmi és érzéki szenvedéllyel átélt szeretkezésig.
A reptéren a sorban állók közt láttam egy huszonéves lányt és azon gondolkodtam, vajon el tudnám-e képzelni, hogy vele élek.
Normális vagyok?
Épp csak pár percre láttam…. miért jut ilyen az eszembe?
A check-in pultos nő is helyes volt, fehér blúzán átsejlett kissé a melltartója, olyasféle kicsi melle lehet, amilyet kedvelek és érdekes, aránylag mély, érzéki hangon beszélt később a beszállításnál a mikrofonba.
Elképzeltem, milyen lenne, ha kellenék neki, ha ez a hang sóhajtozná, nyögné a nevem, miközben szép melleit csókolgatom.
A biztonsági ellenőrzés után három Grácia, fiatal nők, akik egy hitelkártyát ajánlgattak az utazóknak, persze mindjárt elképzeltem, mi lenne, ha mindhármukkal együtt hancúrozhatnék…. haha, csak nehogy úgy járjak, mint a szarka, aki sokat akart, de neki se bírta a farka.
Normális vagyok?
Aztán a légikisasszonyok…. ahogy elhúzta mellettem az étellel-itallal megpakolt kiskocsit az ülések közti keskeny folyosón, mélyen beszívtam a szexis parfümillatát, megcsodáltam formás, nőiesen telt alakját, Kleopátra-frizuráját, huncut, eleven pillantását, és szerettem volna, ha a mosolya tényleg nekem szól, nem csak az utasnak, tovább borzolta a fantáziámat az a megfigyelés, hogy beszéd közben (sajnos nem hozzám szólva) időnként kidugja egy pillanatra a nyelve hegyét picit….
A folyosó másik oldalán ült egy harminc alatti anyuka, helyes 3-4 éves kiskölökkel. Persze az anyukáról is rögtön képzelegni kezdtem, miért is utazik a gyerekkel egyedül, néztem, visel-e jegygyűrűt (nem viselt, ha jól láttam). Hallgattam, hogy beszélget a kissráccal, belegondoltam, milyen lenne egy családban velük.
És persze kijött belőlem az ördögi énem is, némi perverz szexfantáziákat flasheltem... Végignéztem kislányos arcát, félhosszú, természetes szőke haját, melyet lófarokba fogott hátul egy fekete hajgumival, karcsú testét. Egyszerű, fáradtlila pólót és kék farmert viselt, melltartó nélkül, melle inkább kicsi, mint átlagos, enyhén szétterülő, nem az a feszes fajta, mellbimbója nem látszik, alighanem az a nagy, de nem kiemelkedő fajta, de ez persze nem zavar, részletkérdés…. de vajon miért az a kérdés ugrik be, hogy vajon körül lehetne-e hurkolni egy vékony bőrszíjjal azokat a melleket, hogy megszorítva feszes, előreálló, kidudorodó cicik legyenek?
Normális vagyok?
Mondjuk sose csináltam, még csak nem is próbáltam ilyet, részben mert nem akadt olyan partner, akit ez izgatott volna, részben mert nem vagyok én sem ilyen kemény BDSM mester, csak néhány pornóvideóban izgatónak találtam. Igaz, csak akkor tudnám megtenni, ha a partner is beleegyezni, illetve ez így kevés, az is kell, hogy kifejezetten szeretné kipróbálni.
Aztán rövid körmű, hosszú, kecses ujjaira koncentráltam, milyen lenne ha a farkam benn duzzadna az ujjai közt?
Kicsivel később felállt mellettem, hogy kisfiát a vécére kísérje, így közelről megnézhettem a fenekét, semmi különös, nem rossz, de nem is különösebben gömbölyű, de ez is csak huszadrangú részletkérdés.
Ettől még simán beugrott, hogy kacéran hátrafordul, lófarka lebben, közben letolja a farmert és vele a bugyiját is, bepucsít, én meg nagy élvezettel végigjártatom a nyelvem a feneke vágatában, elbóklászva a popsiluk rózsaszín, izmos gyűrűjén, lekúszva a punci redői közé….
Normális vagyok?
Közben visszaért a buja illatú utaskísérő összeszedni a tálcákat a zsúrkocsira, arca finoman sminkelve, szája telt, mellbimbója még a melltartón és az egyenruhán keresztül is néha felismerhető, ahogy a repülő ablakán át tökéletes oldalsó súrolófény árnyjátékot játszik hajolgatás közben rajta. De lehet, hogy csak a kiéhezett képzeletem csigáz….
Egy újabb flash ismét, a kisasszony előttem térdel, szép szeme incselkedve néz fel rám és szájából kibukkanó farkam opálosan fehér spriccekkel árasztja el a rajta lágyan körözgető nyelvét, egzotikus arcát. Eh, elég már….
Normális vagyok?
Szegény szőke útitársnőm…. ha tudná, milyen miféle tiszteletlen gondolatokat ébresztett bennem az imént. Remélem, nem érzi. Igyekszem nem tolakodó lenni, azaz lopva lesek csak rá, nem akarom zavarba hozni, inkább én kapom el zavartan a szemem, ha éppen felém néz.
Közben a fejhallgatómban éppen a Baka Beyond „Hush hush” című zenéje szól, az afrikai és az ír/kelta zenék keveréke, valami fura és mégis nagyon jó világzenei elegyben.
Ezek a szexvakuzások az agyamban csak nem múlnak, most épp az villant fel, ahogy szőke útitársnőm rajtam lovagol, kibontott haja csapzottan lendülve követi teste ritmusát, keze a hajamba markolva húzza fejemet a mellére, bimbója a számba duzzad, „erősebben”, nyögi rekedten, mire én még jobban számba szopom a mellét, nyelvem keményen pöcögteti a bimbóját….
Normális vagyok?
Vissza a valóságba. A pólója felhúzódott a derekáról, beláttam a farmerbe kicsit, drapp színű bugyija van. :)
Szokás szerint kicsit röstellem magam, hogy ennyire elárasztom képzeletben olyan vágyakkal, melyekre ő aligha vágyna.
Az imént a jóillatú légikisasszony megint elhúzott mellettem, írás közben nem is láttam, csak az illatán át birizgálta fel a képzeletem ismét.
És máris elképzeltem, hogy a leszállás után nemcsak a szállodai szobát osztja meg másik csinos kolléganőjével, hanem a zuhanyzóba is együtt mennek, szappanozni kezdik egymást, különös figyelmet fordítva a melleikre, érzéki csókolózásba kezdenek, egymás lába közé nyúlnak és a kölcsönös orgazmusig maszturbálják egymást…. Eh, milyen banális pornófilmes jelenet….
Közben ismét ellejtett a folyosón, közel-keleti létére igen szép szürkéskék a szem, míg a szőke útitársnőmé éppen hogy sötét őzikebarna, rám pillantottt éppen.
Vajon mit gondol, miről körmölők itt ilyen serényen, miközben néha vetek rá egy-egy pillantást….
Most inkább lefelé nézek, fekete zokni és kényelmes, egyszerű barna bőrcipő van rajta, lábfeje keskeny, hosszúkás lehet, ami nem a kedvencem, de aligha lenne kifogásom ellene, ha azt szeretné, hogy csókolgassam meg a lábujjait.
Kinézek az ablakon, kékségben úszó gigászi vattacukorhalmok, erről eszembe jutott egy szintén nemnormális gondolat: lehet-e szeretkezni szabadesés közben?
Mondjuk úgy, hogy az ejtőernyős kezeslábas ágyékban nyitott, a fiút és a lányt egy kioldható, de jól rögzítő hevederrel összeerősítik amolyan 69 pozícióban, persze rajtuk az ernyő, aztán kisegítik a gépből, így tudják mindketten tartani a zuhanópózt talán, vagyis aránylag stabilan zuhannak, és közben nyalhatják-szophatják egymást…. és mikor eljön az idő, szétkapcsolják a hevedert, szétválnak és nyitják az ernyőt…. na, ez elég nagy hülyeség lehet.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr201965704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 11:19:46

Ezt az ötletedet szerintem védesd le, még mielőtt más lenyúlná, és jó sok pénzt szerez a megvalósításával! ;)))

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.17. 00:19:24

Áááá, biztos már másnak is eszébe jutott, amúgy meg alighanem kivitelezhetetlen. :)
süti beállítások módosítása