Hazafelé a változatosság kedvéért a János-kórház előtti zebrán akartak elütni, 20 centivel a lábam előtt suhant el az autó, szintén nő volt. Ő legalább intett aztán, hogy bocs. Bár lehet, hogy kapdbe volt, csak rosszul értettem.
Ha most hajlamos lennék a tendenciózuságot keresni az esetekben, azt kéne hinnem, hogy a nők ennyire semmibe néznek, vagy szándékosan törnek az elpusztításomra, mindkét eset erős önvizsgálatra kell késztessen, így inkább próbálok nem foglalkozni vele.

Azon gondolkodom, hogy így a Szentiván-éj alkalmából amúgy disznómódra bebasszak-e végre, bár nem tudom, hogy az a fél üveg Unicum elég-e, de akkor átvészelem valahogy, vagy mi a tököt csináljak? 
Már a netes pornót is unom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr412107211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.24. 23:18:03

Miért, felétek nincsenek nagy partyok??
Egyszer igazán megpróbálhatna elütni férfi is (mondom, megpróbálhatna), mert lassan az jön ki ebből az egészből, hogy ez ilyen női ártalom.:D

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.25. 05:21:02

Azért fél üveg Unicum (remélhetőleg nem egy icike-picike) után már lehet például aludni is... :))))

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.25. 10:52:19

@.bia: Party? mIféle party?
Nem vagyok egy partyarc, egyedül meg nem szoktam ismeretlen partykra járni...

@Enchantée:
Ez egy félliteres volt. Négy kupicával fogyasztottam, de hatástalan.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.26. 00:05:15

Hát Szent Iván-éji party. Tudod, ilyen össznépi örömködés, gulyásfőző verseny, vetítés, játszóház, az egyik gimi udvarán..
süti beállítások módosítása