Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erről ennyit...

2010.04.28. 09:44

 A lány körülnézett.
– Nem hoztam el a kendőmet..- mondta sajnálkozva. – Pedig azt akartam, hogy ne láss….-
A fiú a ruhásszekrény felé intett a fejével.
– Van ott egy…. olyan….- kereste a szót – olyan szemellenző, amit alváshoz adnak…. repülőn. -
A lány szeme felcsillant, macskásan kinyújtózkodott, vékony testén felhúzódott a kopott póló, apró vörös bugyija kivillant, ahogy elvette a sötétkék, pántos holmit.
A fiú fejére tette.
– Aztán ne próbálj lesni! – mondta fenyegetően.
– Nem fogok. – ígérte a fiú rekedten az izgalomtól. Ő már meztelen volt, farka enyhén duzzadni kezdett, ahogy a hátán feküdt az ágyon.
Halk suhogás hallatszott, ahogy a lány levette a pólót és bugyit. A fiú megpróbálta elképzelni a lapos, kicsi bimbójú melleket, eddig csak ruhán keresztül sejlett fel.
A lány ráült, a fiú simogatni kezdte a derekától felfelé, jólesően borzongva próbálta felfedezni a lány melleit…. tényleg pici, apró mellbimbókkal, sőt, az egyik mintha kisebb lenne, minta másik, nem mintha, ez bármiben is zavarná.
A lány azonban egyszerre durván megragadta az egyik kezét, és lecsapta a feje mellé, rá nehezkedett.
– Nem! – Csattant fel a hangja.
A fiúnak tetszett a helyzet.
Másik kezével a lány derekát, fenekét simogatta, miközben érezte, hogy ráhajol, majd keményen, erőszakosan csókolni kezdte, a fiú élvezte a harapását, a szájában kutató nyelvét.
Aztán megint eltávolodott, és ezúttal az ujját dugta a fiú szájában, aki hevesen nyalogatni, szopogatni kezdte, a lány elégedetten nyögött.
A fiú furán érezte magát. A szituáció és a lány domináns viselkedése éppen olyan volt, amire vágyott, de valamiért mégse reagált úgy a teste, ahogy kéne, farka félkemény maradt, nem ágaskodott eléggé.
A lány megragadta és gyakorlott kézzel, vadul húzogatni kezdte, erre már volt reakció, kéjesen felhördült és gyors kézmozdulatokkal jobbra-balra csapkodta, miközben erősen szorította. A fiú felszisszent, a fájdalom és a kéj fura, izgalmas elegyétől.
A lány előrébb ült, rá a fiú hasához szorított farkára, mindvégig leszorítva tartva a jobb kezét.
Hirtelen megragadta a fiú egyik mellbimbóját, erősen ujjai közé szorította és csavargatni kezdte, nem volt kíméletes.
– iiiiiigen...- nyögte a fiú kéjesen zihálva, vonagló felsőtesttel. Hol a jobb, hol a bal mellbimbójába hasított az izgató-feszítő fájdalom. És mégis, a farka nem inkább lankadni kezdett, bár kimondottan élvezte, amit a lány csinált.
„Miért?” Tűnődött kétségbeesetten a fiú…. „pedig nagyon szeretném…. most biztos azt hiszi, impotens vagyok….” rémüldözött magában.
A lány észre is vette: – Úgy látom, nem kellek neked – jegyezte meg kissé bosszúsan.
– Deeee…. – ellenkezett a fiú fojtott hangon – Dehogynem…. csak kicsit…. ideges vagyok….- mentegetőzött.
„A francba….” gondolta magában, „most jól le fogok égni, ha nem tudok vele dugni” és ez persze nem segített izgalomba jönni.
A lány elmozdul, pózt váltott. A fiú nem tudta, mit csinál, aztán két újabb inger érte, a lány a heréit kezdte a körmeivel birizgálni, miközben elengedte a kezét, és a szabaddá vált ujjai megszorították a farkát, majd érezte, ahogy a lány lábujjai a szájába nyomulnak.
A fiúnak ez megint nagyon tetszett, élvezettel szopogatni kezdte a karcsú lábujjakat, végigfuttatta a nyelvét az ujjakon, a talpát csókolgatta, aztán megint először csak egy, majd sorjában eggyel több lábujjat vett a szájába, míg végül nagy nehezen az összes a szájában volt, a lány ismét elégedett zihálással reagált, közben fokozta a szorítást a már jobban ágaskodó erekción és a heréken. Még hagyta, hogy pár percig élvezkedjen a lábujjaival, majd ismét másképp helyezkedett, a fiú érezte, hogy feljebb húzódik
A lány combjai közrefogták a fejét, ahogy kétoldalt a kezére térdelt, és magába szívta a jellegzetes erős illatot, a felizgult nő nedvességének illatát.
Remegve emelte a fejét és megpróbálta nyelvével elérni, de a lány még ingerkedett vele, hátrébb mozdította ágyékát, hogy ne érhesse el, közben kezeivel itt-ott keményen belemarkolt a fiú testébe, körmeit belevájta, a fiú fojtott nyögésekkel élvezte, aztán lejjebb ereszkedett, hogy ágyékát lassan mozgatta a kinyújtott nyelven.
A fiú izgatott odaadással nyalogatta a síkos szeméremajkak közt megbúvó csiklót, a lány egyre hangosabb nyögésekkel, egyre hevesebb mozgással dörzsölte punciját a szájához, a puncinedve mind jobban elöntötte a fiú arcát, aki rátapasztotta száját a csikló köré és enyhén szívogatta, miközben nyelve motollaként pörögve izgatta a csiklót. A fiú teljes átéléssel próbált mindent megtenni, hogy a lány minél nagyobbat élvezzen, igaz, közben a farka megint lelankadt, ahogy a másik gyönyörére koncentrált, de nem hiába, a lány a hajába markolva nyomta hevesen vonagló öléhez a fejét, ahogy az orgazmus hullámai kéjes nyögésekkel átcsaptak rajta.
Lassan lecsitult a mozgás és a zihálás, a fiút kis boldogság járta át, hogy sikerült gyönyört adnia, és élvezte a száját, arcát elárasztó lucskos síkosság ízét, illatát.
A lány ismét mozdult, hátrébb csúszott.
– Mi van, te tényleg nem is akarsz engem? – szólt ismét szemrehányóan, ahogy a kókadozó vesszőt megmarkolta.
Aztán a fiú érezte, hogy nedves, puha érintés, meleg lehelet cirógatja a farkát.
A lány itt-ott hozzáért a nyelvével, örömmel nyugtázta a kezébe feszülő lüktetést. Egyre többször és nyelvével nagyobb felületen ingerelte a farkát, percekig incselkedve a már egész testében remegő, kéjesen sóhajtozó fiúval, majd lassan a szájába engedte, miközben a tövénél továbbra is erősen szorította. Egy darabig csak finoman, lassan fel-le mozgott a fejével, gyűrűként szorítva ajkával a merev faszt, a fiú ki-kihomorított, hogy minél jobban a szájába férkőzzön, de ő nem engedett neki, a saját ütemében csinálta tovább, majd hirtelen bevadult, szívni, harapdálni kezdte, a fiú nyögéseiben a fájdalommal keveredett az élvezet, persze a lány ezt akarta, de még ez se volt elég, kiengedte a szájából, és mindenfelé körbe-körbe, fel-le nekibuzdulva nyalni, harapdálni kezdte, majd lefelé haladt, a heréket a szájába vette egyenként, közben kezével ismét szilajul jobbra-balra csapkodta a vértől duzzadó faszt, alaposan, durván szájába szívta az egyik golyót, amitől a fiú igazi fájdalommal kiáltott fel.
– Aúúúúú... ez fáj! – méltatlankodott, de a lány csak nevetett.
- Hát persze, azért csinálom! – kuncogta gonoszkodó lenézéssel – Ennél többet is el kell viselned! -
– De látod, hogy ez már sok…. – panaszkodott a fiú, érezve, hogy az éles fájdalom hatására farka lankadozni kezdett.
– De puhány vagy….! – jegyezte meg csalódottan a lány és finomabb ingerléssel folytatta, közben egyik keze felcsúszott a fiú testén, körmeivel végigszántva a bőrét, majd belecsípett a mellbimbóba, csavargatta, szorongatta, húzogatta, a fiút megint átjárta a jólesőn fájdalmas gyönyör és erekciója már ismét teljes volt.
– Ez az, na végre….! – dünnyögte a lány miközben a fiú teste fölé térdelt. Egy kicsit hintáztatta az ágyékát, nedves puncijával dörzsölgetve a meredező farkat, majd lassan beleült, hangos nyögés kíséretében, de nem teljesen, csak félig engedte testébe, egy ideig zihálva apró mozdulatokkal így lovagolt rajta, aztán lendületből rázuhanva csattanósan tövig nyomta magába, amitől a fiú is kéjesen felnyögött.
Ezután mozgása egyre gyorsult, szaggatott nyögései folyamatos, modulált „ááááááááhhhhhhh” kiáltásba váltottak, hevesen lovagolt a fiún, akit azonban nem tudott így elsodorni az élvezet és ismét rémülten tapasztalta, hogy a gyors tempó miatt valamiért már kevésbé érzi az amúgy kellemesen szűk punci merevedését körülvevő síkos csúszkálását, és bizony megint puhulni kezd.
„Neeee…. csak még egy pár percig neee…..” könyörgött magában, megpróbált közben valami olyanra gondolni, ami nagyon felizgatná, elképzelte a lány lábujjait a szájában, elképzelte, hogy a szájára ül és belepisil, vagy hogy egy másik lánnyal hármasban élvezkednek, ezek valamit segítettek, de a teljes merevedés már nem állt helyre, a lány is érezte, és bosszúsan kiáltott fel két zihálás közben:
– Na, mi van már? – és az keze ügyébe eső, az ágyon heverő könyvvel (Salinger Zabhegyezője volt éppen) jókorákat sózott a fiú felsőtestére, durván belemarkolt itt-ott, de már ez sem segített, sőt, talán még negatív is volt a gerjedésre.
„Basszameg….” gondolta a fiú és átfutott rajta, hogy ez most milyen ironikusan valótlan kívánság, hiszen akárhogy is szerette volna, akárhogy is tetszett neki a szituáció, nem ment a dolog, mint annyiszor már, mikor első alkalommal volt valakivel, ráadásul a lány elsőre nagyon ellentmondásos benyomást tett rá és kicsit félt tőle, félt attól, hogy mi lesz, ha nem elég jó neki, ha csalódást kelt benne, és ahogy lenni szokott, az ilyesfajta félelmek önbeteljesítő jóslatként működnek, a teljesítménykényszer csak rontja a dolgot.
Míg ilyen lehangoló gondolatokkal a fejében hiába próbált harcképes maradni, a lány még egy darabig ütemesen hintáztatta rajta ágyékát, de egyre lassuló ütemben, nyögései is elhalkultak, ahogy a már mind kevésbé töltötte ki a forró feszülés, majd dühösen fel emelkedett, a fiú a félig kókadt farka kicsusszant belőle.
- Hát szép.. - dühöngött a lány - látom, jobb, ha felöltözöm. – Nem kellek neked, ezért kár volt…. – morogta csalódottan.
– De nem erről van szó…. – próbálkozott a fiú – bocs, de nekem elsőre általában nem sikerül jól, túl ideges vagyok…. tényleg élveztem és akarlak, de valamiért nem tudtam elengedni magam….-
– Ha. ha…. – gúnyolódott a lány szarkasztikus nevetéssel – minden pasi ezt mondja! Nekem nem kell a rizsa, nem jövök be és kész! – dohogott tovább – Azt hittem, te más vagy, annyira mondtad a mailekben, hogy pont erre vágysz…. de csak a szád járt! -
A fiú levette a szeméről az alvómaszkot, a lány már magára húzta a pólóját és bugyiját, lefeküdt, háttal neki, magára húzta a takaróját.
– Jó éjszakát! – vetette oda még lenézően.
– Jó éjt! – válaszolt a fiú rekedten, a másik oldalára fordult és sokáig meredt a sötétbe, azon töprengve, mit csinált rosszul, miért nem jött össze és hogy már megint egy kudarccal több.

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr821958414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 08:49:35

Túlzottan akarás? A lány csöppet sem segítőkész hozáállása?

És különben sem teljes kudarc: a lánynak azért jó volt, ha csak részben is, és nem mindig az orgazmus a lényeg...
Vagy tévedek?

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.16. 23:11:08

Az én szempontomból kudarcnak érződött, és valóban a túlzott megfelelni vágyás rosszfelé befolyásolt.
Nem úgy tűnt, mitha jó lett volna neki. Igaz, később folytatta volna, de olyan végtelenül gyanakvó és piszkálódó volt a természete, hogy megmondtam, ennnek semmi értelme.
süti beállítások módosítása