Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pornót az iskolába? Nemrég volt erről egy cikk az egyik blogon, mármint hogy szexuális felvilágosításhoz használnák fel a pornót német iskolákban.
Persze voltak bőven ellenzők, főleg az erkölcsről papolva.
Én magam nem tapasztaltam, mi a helyzet, mivel nem nagyon vagyok tinédzserek társaságában, de akadnak közeli ismerőseim, akiknek kamaszkorú vagy fiatalabb gyerekei vannak, és bizony elég életszagú történeteket tudtak mondani, mennyire aktívak már szexuálisan a fiatalok.
Máshol azt olvastam, az amerikai tinik szerint a szopás nem szex. Mondjuk nem tudom, akkor mi, baráti gesztus, vagy olyan, mint a puszi? Esetleg suliban, feszültséglevezetőnek használják?
Elképzelem, ahogy a 14 éves srác odaszól az osztálytársnőinek…. „hé, csajok, ki fog leszopni a szünetben?” és akad rá jelentkező, talán még versenyeznek is.
Vajon hogy kivitelezik, lenyeli a kiscsaj, vagy az arcára engedi, esetleg a végén már csak kézzel veri a farkát és a földre spriccelteti? És utána eldicsekszik a barátnőinek? És tisztában van-e vele, hogy bizonyos STD-ket (Sexually Transmitted Disease=szexuális úton terjedő betegség) így is el lehet kapni?
Az EU-ban Magyarország a harmadik legrosszabb helyzetben lévő a fiatalkorúak abortuszát tekintve, évente 5000 kamaszlánynál kell művi vetélést végezni.
Ezek szerint nem csak szopnak….
Mikor másokkal beszélgettem a témáról, és némileg irigykedve tűnődtem, hogy bezzeg az én fiatalkoromban a csókolózás volt a legkeményebb szex, legalábbis az én részemről, mert tudom, hogy az egyik barátom harmadikos korában egy gimis buli után az alagsori vécében dugott az osztálytársnőnkkel. De azért mégse volt általános, hogy rutinszerűen szexeljenek ebben a korban.

Olyan történetet hallottam egyiküktől, hogy 10 éves gyerekek közt valaki olyan társasjátékot kezdett terjeszteni - állítólag az anyukájától indult a dolog - amelyben az egyik széken ülő gyerek combjára a másiknak kellett ráülni, és azt imitálni, hogy dugnak... másvalaki azt mesélte, hogy a 14 év körüli társaság a villamoson utazott, egyik csaj a másik ölébe ült, majd lovaglómozdulatokkal ingerelték a fiú társaikat, akiktől persze jöttek a megjegyzések, hogy "csöcsörésszétek meg egymást" meg "de szopatnálak titeket így együtt" és így tovább... nem mondom, hogy nekem ne jutna eszembe ez, csak fura, hogy egy serdülőben lévő kamasz ennyire a pornós sablonok szerint reagál.


Aztán az IWIW-es, Facebook-os fotók, mennyi kihívó, kifejezetten szexis, sőt, pornográf tiniképet találni, egyfajta divattrenddé vált.
Nem prédikálni akarok, én elég erotomán vagyok, szerintem nincs azzal baj, ha az életben hangsúlyos a testiség, bár amikor ez csak amolyan felszínes póz, a "cool" srácok-csajok kötelező külsősége, az nem tetszik igazán, de számomra inkább az a gond, ha túlzottan prűd a társadalom, és a felszínen elítéli az ösztönös szexualitást, míg közben ő maga is csinálja, de legalábbis vágyik rá. 
Lásd a helyes kis pornós Magyar Gárda tag esetét. Miért ne lehetne valaki nemzeti érzelmű, miközben a szex hangsúlyos az életében? Miért baj az, ha valaki szexszel keres pénzt? Ettől ő rosszabb ember lesz vajon, ettől kevésbé magyar, kevésbé nemzeti? Vagy talán a Gárdisták csak nemzeti zenét hallgatva, turulos házioltár előtt, kizárólag a magyar nemzet gyarapításáért közösülnek, miközben arra gondolnak, Csenge vagy Bóbita, Vajk vagy Jutocsa legyen a nászból megfogant gyerek neve? Biztos vagyok benne, hogy azoknak a nagy része, aki elítélte Nikit és kigolyózta a Gárdából, alighanem igen nagy élvezettel vette volna, ha éppen őt szopja le a filmjein láthatóan hozzáértő módon, és nem hinném, hogy attól még, ha radikális jobboldali valaki, ne állna fel a farka Niki produkcióit nézve.
Na mindegy, nem is ezen akartam most rugózni, csak egy mellékszál volt.
Ott gabalyítottam össze a fonalat, hogy azért valami kicsit el van túlozva, valami a médiában, amit naponta kapnak az emberek az arcukba. A pornósztár, a sittes gengszter, a lepukkant, hitelcsaló énekesnő, a bedilizett, szexfüggő volt gitárművész mint sztár áll előttünk, az ostoba, milliomos szállodatulajdonosnő húzásai a fiatalok trendvezérlőivé válnak…. nem csoda, ha a tinik ilyen könnyen adakozók a testükkel, az önmutogatás, a kihívó, túlhangsúlyozott szexuális pózok valamiféle általános kifejezőeszközzé váltak. De hát ez van, ennek a gépezetnek valahol mind részesei vagyunk, aligha tudjuk teljesen kivonni magunkat a befolyása alól.
Tehát mikor beszélgettem az ismerősökkel, miközben irigykedtem, azt mondták, sose bánkódj, mert 30 éves korukra ezek a szexbajnok tinik már teljesen kiégett nyomorultak lesznek.
Nem tudom... azok lesznek? És ha igen, nem lehet, hogy legalább volt tizenakárhány jó évük, amíg lehetett? Mert 35 fölött már kevésbé ugrálhat az ember... negyventől fölfelé pedig már elkezdődik a levelé ívelés és egyre inkább leírják...
Én nem hiszek abban, hogy jó szex csak szerelemmel lehetséges. Azt elfogadom, hogy az tud igazán komplex és teljes élményt adni, ha az érzéki vágyon túl egy szenvedélyes vonzalom, szellemi és érzelmi kötődés is együtt van.
De ahogy nem lehet mindig ugyanolyan izzásig hevülő semmilyen kapcsolat, a szexnél is vannak fokozatok, és attól még, hogy nincs mögötte az erős érzelmi kötelék, a testi gyönyör igenis jó lehet, csak éppen más.
A szex természetes létszükséglet, mint az evés, ivás, alvás, nevetés. Ha hiány van belőle, az éppen olyan rossz hatású, mint az éhezés, szomjazás, kialvatlanság, csak elsősorban nem fizikai, hanem lelki romlást idéz elő.

Ellenben az empátiával, egyenrangú félként, egymás örömére történő élvezkedés mennyivel rosszabb, mint a kényszerű aszkézis, a kielégítetlen kínlódás, a rutinszerű pótcselekvésként végzett maszturbálás?

Én csak tudom. Nekem már kamaszkorom óta égig érő libidóm van, mégis, köszönhetően a félszegségemnek, a szexuális eszmélésemtől számított 30 évem alatt alig 3-4 olyan évem volt, amikor igazán kielégítő és harmonikus lett volna a szex.
Tehát lehetőségem se volt kiégni, az első dugás 22 éves koromban volt, az első normális szeretkezés egy évvel később, és az első "igazi" szerelmeskedés még pár évre rá – de jobb volt ez így?
Szerintem egyáltalán nem. Az ínség nem tesz jót. És nem arról van szó, hogy állandóan fűvel-fával össze kéne tapadni….
Persze mondják, hülyeség a gátlásosság, hiszen alapvetően nem mondhatom, hogy nem kellek a nőknek, sőt, nem egyszer volt, hogy rövid időn belül több partnerem is akadt, egyik se igénytelen lány, olyan is előfordult, hogy egy nap két különböző nővel voltam (na jó, egyszer volt csak ilyen és véletlenül alakult így), egyik exem fotómodell volt (és minőségibb, mint manapság, mikor minden internetes szexalbumban szereplő felveszi a modell nevet), akadt köztük fiatalabb 20 évvel (nem, nem pedofília, 22 éves volt tavaly) :) és idősebb 17 évvel (akkor meg én voltam harmincas), doktornő, tanárnő, egyetemista, magas pozíciójú köztisztviselő, zenész, újságíró….
És mégse érzem azt, hogy igazán olyan lennék, aki számít…. persze talán azért, mert nem találtam meg azt, akivel igazi, harmonikus kapcsolatom lehetne.

Életem felénél vagyok. Még lesz mondjuk 15 évem, amíg aktív lehetek, ez nagyon kevés idő, ahogy most a kilátásaim elég reménytelennek tűnnek… és nagyon hosszú idő, ha társtalanul és szextelenül kéne elviselni.
Pedig micsoda pazarlás kihasználatlanul hagyni engem…. :)

Most azt kívánom, bár inkább szexelhettem volna úgy, olyan szabadon és intenzíven, ahogy a mai kamaszok. Mikor megkérdezték, visszamennék-e az időben, ha újrakezdhetném és ha igen, mikorra, egyértelműen a gimis éveimtől csinálnám újra, és nagyon másképpen, azt hiszem.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr581959975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 10:06:39

Tiltani nem lehet, inkább igenis meg kéne tanítani a mai fiatalságnak, hogyan lehet biztonságosan csinálni.
Testileg fejlettek, sokkal hamarabb, mint anno mi voltunk, lelkileg viszont még huszonévesen is a legtöbbjük gyerek. Éppen ezért a szexualitás lényegét nem élik át/meg, csak a látszat kielégülés jár nekik, ezért égnek ki hamar. és ezért kell több és több, mint a drogosnak, és egyre extrémebb, mert a normális inger már nem elég nekik.
Én is viszonylag későn kezdtem, nem bánom. Azt inkább, hogy azóta sok elpazarolt idő telt el...
Az utolsó bekezdésed bennem is megfogalmazódott már, csak én már olyan hetedikes koromtól másképp viselkedtem volna a fiúkkal, később férfiakkal. Persze ehhez hozzátartozik, hogy akkor meg nem én lennék, mert én azáltal váltam ÉN-né, hogy úgy viselkedtem (bénán), ahogy, és nem felszabadult-vad-felelőtlen módon...

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.17. 00:26:30

Nem tudom, hogy így lenne-e...
Én bánom, hogy későn kezdtem. Persze hülyeség, mert már semmit nem tehetek.
süti beállítások módosítása