Kis személyes démonológia

2010.06.14. 22:32

A kétségekkel nem tudok mit kezdeni.

Azok csak úgy vannak, bennem, talán öröktől fogva. Ocsmány démonok. Gúnyosak, cinikusak, érzéketlenek, kegyetlenek, sértően faragatlanok.

Szeretném elűzni őket, de nem megy. Az én démonaim, mindennél jobban ismernek engem, csak röhögnek a gyengécske próbálkozásaimon, hogy elhaló hangon hessegetem őket és ücsörögnek tovább a lelkem tornácán, lóbálják a lábukat és időnként oda-odaszúrnak valami bántó, szarkasztikus, fikázó beszólást.

Nem tudom nem meghallani, ha meghallottam, nem tudok nem gondolni rá, és szenvedek, eléééééééééég, üvöltöm magamban nekik, de csak elhaló sóhaj, lesz belőle, meg se rezzenti őket.

Nem tudom, mi hívja őket elő és mikor, mitől tűnnek mégis el néha. Mert azért van, hogy elhallgatnak.

Nem tudom, hogy arra kell-e várnom, mikor fognak elenyészni tartósan, vagy magamnak kell legyőznöm őket, ha nem hallgatnak el, esetleg megpróbálni kirekeszteni őket a tudatomból...

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr722082179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.19. 01:35:40

A kétségeket az a sok élettapasztalat szülte, eltűnni nem fognak. Legyőzni, hát.. Bajos. Tudod, hogy lesz másik. És kirekeszteni is. Talán a bármibe vetett hit az egyetlen, ami segíthet. Vagy nem?

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.19. 01:59:00

A bármiben nem tudok hinni.
Illetve úgy merül fel a kérdés, tudok-e hinni bármiben?

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.19. 17:43:06

Miért ne tudnál? Mi hajt előre, ha nem ez? Nem hiszem, hogy a szürke hétköznapok monotóniája kielégít. És a "majd csak lesz valami" sem.. Példának okáért ott van az a hosszú kapcsolat.. Valamiben hittél, mert működött. Egy darabig, tudom.
süti beállítások módosítása