Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Visszavittem a birodalmi csillagrombolót (bár egyesek inkább hullaszállítónak nevezték) a szervizbe. Öregszem, látszik, mert nagyra tudtam értékelni a lágyan hullámzó sima futását, az automataváltó nyújtotta kényelmet, az ülésszellőztetést, ehhez képest a svéd vadász elég kemény gép. Igaz, egyszer megszívtam majdnem, mert egy hosszabb lámpavárásnál kivettem direktből, és utána véletlenül rükvercbe raktam, de csak picit mászott hátra és a barátom, aki jött utánam, nem volt túl közel, nagy gáz lett volna összetörni kölcsönkocsival épp az övét. Bár ilyen mértékű ütközést elvileg deformálódás nélkül kell viselniük.

A buszon blogos hozzászólásokat írtam, meg azon tűnődtem, hogy egyeseket nem zavar a saját penetráns szaguk? Mert nem csak "normál" izzadságszagból kap rendesen a buszon-villamoson az utazó, hanem ápolatlan, áporodott bűzből is. Ráadásul mivel elég alacsony vagyok a felül kapaszkodó magasabb emberek hónaljából éppen fejmagasságban szívhatom a kipárolgást. Lehet, hogy túl kényes vagyok?

A Margit-hídnál szálltam le, a felújítás miatt keskeny, elkerített útvonalon lehet bejutni a villamosmegállóig a hídra. A kerítésnek dőlve egy szakadt hajléktalan pisál az útnak fordulva, nem zavarja, hogy a saját lábát is lehugyozza. És majd így ül fel a villamosra...

De legalább az légkondis.

A Moszkva téren épp elérem a 156-ost, nekidőlök az első kerékdob feletti résznek, így kényelmes, nem kell kapaszkodnom, mert kitámasztok, ráadásul a 8 kilónyi hátizsákom terhét is részben átveszi. Azt mondjuk nem értem, hogy miért van ezeken még mindig ott a használhatatlanná tett jegyautomata jókora, narancsszínű fémdoboza. Talán meg kéne kérdezni valamelyik BKV-s tanácsadót, pár milláért biztos megindokolja.

Rézsut az ablaknál érdekes hölgy, kora huszas lehet, decens, világos csíkos kiskosztüm, mély, kerek nyakkivágású póló, ásványokból készült hosszú lánc, belógatva formás melleinek völgyébe. Haja fiúsan rövid, festett sötétszőke, vékony, szögletes szemüveget visel, nem telt, de nagyon szép formájú, érzéki szája és szép fekete szeme van. Tetszik, olyan doktornénis vagy még inkább felsőmenedzseres. Rámpillant. Később megint. Vajon tetszem neki, vagy csak azt gondolja, mit mereszti a szemét ez kis kéjenc?

Szívesen nekiszorítanám egy falnak és lefognám a száját a számmal, miközben egy mozdulattal kiemelném a mellét a ruhából és simogatnám, mellbimbóit sodorgatnám ujjaim közt, finoman harapdálnám a nyakát ott az artéria fölött. A szoknyáját felemelném elöl és bár kényelmetlenül kifacsart tartás lenne, benyúlnék a bugyijába megkeresni a puha kis pöcköt síkos redői közt, finoman dörzsölgetném, közben szám a melleit bóklászná végig, míg fojtott nyögésekkel, fennakadt szemekkel elélvezne. Aztán szelíden lefelé nyomnám a vállát, ő értené mi a dolga, kikapná a nadrágomat feltornyosító farkam és fel-felpillantva lesve a reakciómat hozzáértő módon szopni kezdene, közben ápolt, gyöngyházszínű körmű ujjai kifogástalan ütemben húzogatná hozzá a farkamat, hangosodó lihegésem és a kitörni készül lüktetést érezve kiengedné szájából, visszarettenve a következményektől, de nyelve tovább keringene rajta, így a spricc arcára és divatos szemüvegére fröccsenhet, vicces látványt nyújtva. Fúúú, ez már megint egy pornós közhely.

Míg ezt végigfuttattam magamban, elértük a Kútvölgyit és ő leszállt. Lehet, hogy mégis doktornő?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr732115447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mememellen 2010.06.28. 11:00:47

Hatalmas, nagyon tetszik!
Doktornős szerepjáték amúgy is jó :)

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.28. 18:53:44

Hát azért maradj hű a svéd vadászhoz..:D
Már kezdtem aggódni, hogy esetleg a blogomnak van penetráns szaga.:D
Hm, alacsony vagy? Hát akkor lehet, hogy mégsem Te leszel életem bácsija, mert én elég nagyra nőttem..:)
Lehet, hogy a "hölgy" megérezte, miket gondolsz róla, és lányos zavarában inkább leszállt?:D

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.28. 20:14:31

Egyszer nyomták le szelíden a vállam. Na, akkor jó ideig elment a kedvem tőle. Pedig amúgy önkéntesen szó nélkül is szívesen megtalálom a helyem... De azt a mozdulatot soha nem kívánom vissza...

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.28. 21:37:01

@.bia:
Bizony lelkem, a meret lenyeges, en csak 164 centire nottem, ezt (is) buktam. :)

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.28. 21:39:19

@Enchantée:
En se csinaltam meg senkinek igy, de ez most ehhez a szerephez tartozott. Legalabb kepzeletben hadd legyek olyan macso, akitol meg ez is oke.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.28. 21:44:49

@Félszeg Árnyék: Ez nem macsóság, hanem bunkóság, szerintem. Nem tudom, mit szólnának a férfiak, ha mi nyomnánk le az ő fejüket. Némelyiknél ez már-már eretnekség lenne!!!! ;))))

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.28. 22:06:59

Látod, figyelj, mit gondolsz, sok nő allergiás az elnyomásra!:D
164???? Hát, akkor ez nem jön össze.:D Én 14 centivel magasabb vagyok.:)

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.28. 22:08:06

@Enchantée:
En peldaul imadnam es keszsegesen vallalnam :)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.28. 22:11:55

@Félszeg Árnyék: Nem vagyok én elnyomó fajta!!! ;))))) De még csak lenyomó sem!!! Maximum lenntartó... ;)))
@.bia: Hűha csajszi, akkor nálam is magasabb vagy!!! :)))

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.28. 22:14:26

@Enchantée: Hát, igen, általában mindenkinél. :D
süti beállítások módosítása