Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Micsoda pazarlás...

2010.05.31. 16:46

Tudom, ez biztosan nagyon hülye cikk lesz, de már régóta bennem van.
Ha kicsit „menedzserszemlélettel” nézzük (ez úgyis nagy divat manapság, mindennek az értékét a piac és marketing szempontjából vizsgálni, bár ez esetben inkább a költséghatékonyság és az erőforrás-felhasználás a téma, ami mostanában szintén előtérbe kerül, átstrukturálások, ésszerűsítések – ugye így nevezik azt, mikor kirúgnak párezer embert), borzalmas pazarlás az, ami velem történik.
Úgy értem, van egy meglehetősen nagy szabad kapacitással rendelkező szexuális képességem és libidóm, ami teljesen haszontalanul örömszerzés helyett holmi önkielégítésekre fordítódik gyakran.
Ugye van az a vicc, hogy a férfi akkor lesz tényleg öreg, amikor a reggeli merevedés már a derékban kezdődik. :) Ez adta az apropót ehhez az íráshoz, mert nálam még nem ritka, hogy álló farokkal ébredek, mint ma is.
Párszor már belegondoltam életemben, hogy mennyivel jobb lenne nekem is, meg remélhetőleg a potenciális partnereknek is, ha az összes olyan esetben, mikor szexre voltam felajzva és csak céltalan maszturbálássá vált a dolog, nem lévén kivel, mégiscsak arra fordítódott volna, hogy egymásnak szerzünk örömöt.
Vegyük csak azt, hogy mondjuk kamaszkoromtól kezdve minden második nap (és ez egy nagyon-nagyon szerény kalkuláció) volt valami szexuális akcióm, ennek mindössze legfeljebb a 10% történt partnerrel, a többi önkielégítés.
(Hogy miért, azt lehetne elemezni, többnyire túl gátlásos voltam partnert találni, illetve ritkán sikerült harmonizálni az érzelmi és a szexuális életet, úgy értem, akivel érzelmileg együtt tudtam maradni hosszú távon, azzal vagy kevés volt a szex, mert neki nem volt olyan fontos, mint nekem, vagy távkapcsolatunk volt, vagy eleve ő is gátlásos volt, vagy mittudomén... lényeg, hogy a hosszabb távú kapcsolataimban sose volt rendben a szex, talán egy kivétel K. volt, de ő meg utólag a szakításunk után azt mondta, hogy neki nem volt jó, és csak megjátszotta, amivel egy világ omlott össze bennem, mert egyrészt mindig is azon voltam, hogy neki jó legyen, és bármit megtettem volna, ha mondja, de sose mondta, és ezt nagyon nem értettem, borzasztó rosszul esett).
Számoljunk csak: mondjuk 26 év alatt a 365 nap 9490, annak a fele 4745, ennek a 90% volt nagyjá ból önkezemmel végzett szex, azaz 4270 alkalom.
Ez azt jelenti, hogy 4270 nőt, vagy egy nőt 4270 alkalommal elégíthettem volna ki :)
És nem tettem... ez bűnös pocsékolás.
Hány percnyi élvezet, hány liternyi sperma ment el a semmibe...
És mennyi időt pazaroltam el totál értelmetlenül a saját élvezkedésemre. Ha azt vesszük, hogy egy nagyon gyors orgazmust mondjuk 5 perc alatt érek el, ha sietni kell, de mikor valami tényleg a vágyaimhoz passzoló pornót találtam, akkor simán másfél-két óráig is elvoltam folyamatos erekcióval, és ez nem volt ritka. 

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr802045198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.15. 19:49:26

Hehehe, egyszer én is elkezdtem számolgatni az elfecsérelt alkalmakat, de aztán rájöttem, hogy felesleges. Nem hátra, hanem előre kell nézni az életben... :)))

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.15. 23:45:56

Persze, hogy felesleges, de érdekes.
Ismered Lem-től Az emberiség egy perce című művet? Mondjuk ez "csak" egy esszé egy érdekes statisztikához.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 01:19:12

@Félszeg Árnyék: Érdekes, én pont az ellenkezőjét vezettem le korábban magamnak, hogy ha mostantól kezdve kéne bepótolnom, ami eddig elmaradt (és ez ugye esélytelen, mert sehol nem vagyok hozzá), egész hátralévő életemben csak szexelnem kéne... ;)
Nem ismerem Lem munkásságát, de majd utánanézek. :)

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.16. 23:40:35

Ja, hát igen, én a bepótlásban nem is reménykedem, lehetetlen... :)
süti beállítások módosítása