Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

No igen. Az se szerencsés, ha az embernek a külföldi munkája során leginkább nőkkel kell dolgozni.
Főleg, ha még tetszenek is…. mert akkor miközben a különböző szakmai trükkökről tartok lelkes előadást, az jár a fejemben, hogy vajon a kis sötét bőrű, nagyon csinos, jó alakú huszonéves milyen lehet meztelenül, hogy push-up melltartó miatt olyan előreálló a cickója, vagy tényleg ilyen feszes, csúcsos melle van. Ő az iszlám előírásokat aránylag lazábban értelmezi, ugyan egész testet takaró, de hangsúlyozottan nőies ruha van rajta, divatos farmer a gömbölyű, markolásznivaló fenekén, teshtezálló hosszú ujjú póló, a pulcsija meg olyan, mintha az elejét cafatokra szaggatták volna (ejh, azonnal felhorgad bennem a vágy, hogy egy hördüléssel tovább tépjem, szaggassam), haját csak hátrafogja és beköti kendővel, de nem bugyolálja be amolyan bábuskás módon az egész arcát.
Vagy hogy a másik, kevésbé látványos, de helyes arcú és kedves, kimondottan intelligens lány vajon miért néz olyan nagy szemekkel rám? Csak a szakmai érdeklődés miatt vagy van ebben egy adag személyes vonzalom is?
Ha otthon lennék, az utóbbira tippelnék, de egy muszlim országban inkább jobb nem feltételezni ilyet, amúgy se lehetne semmit kezdeni vele.
Az ebédnél csatlakozott egy harmadik, talán a legszebb, kicsit magasabb, teltkarcsú, elég tüzes fekete szemekkel, folyton nevetős, gödröcskés, igazán szép arccal.
Miközben szendvicset majszolnak, időnként amolyan cinkos pillantásokat vetnek egymásra meg rám, és folyamatosan csivitelnek, nagy kacagásokkal megszakítva, biztos én is téma vagyok, bár tudnám, mit mondanak rólam, de aligha hiszem, hogy olyasféle szexuális tárgyú élcelődés lenne, amit fordított helyzetben mi férfiak szoktunk ilyen társaságban. Ez lenne a „kölcsönkenyér visszajár” esete, mikor én vagyok egyedüli idegen férfi a nők közt, akiknek ráadásul nem is értem a nyelvét?
De néha már zavarba jövök, olyan provokatívnak érzem a tekintetüket és nem értem, ha csak a kollégának szól, akkor miért ilyen nem éppen semleges, ha meg tényleg többről lenne szó, akkor meg fölösleges, hiszen semmi többről nem lehetne, egyrészt házinyúlra nem lövünk (bár egyszer életemben nem tartottam be azt a szabályt, hogy munkát nem keverjük a magánélettel és halálosan szerelmes lettem egy nálam 11 évvel fiatalabb külföldi kolléganőbe, soha addig nem voltam még olyan boldog, mint amíg tartott vele a dolog, és mikor vége lett, mind érzelmileg, mind szakmailag alaposan kiütött hosszú időre), másrészt az itteni muszlim szokásokkal meg nem szabad viccelni, durva következményei lehetnek.
Az elsőnek említett sötét bőrű, fitos orrú, karcsú művészlánynak egyébként Hébe a neve és kecses, formás keze van, hosszú, hegyesre vágott körmökkel, jó lenne érzeni, mikor belém vájja kicsit…. de aligha lennék jó neki, ő olyan pörgős, impulzív fajta, biztos rám unna hamar.
A másikuk Sara, ő nem annyira szép, de nagyon intelligens és kedves, de valamivel mélyebb érzelműnek és kiegyensúlyozottabbnak tűnik a kissé hebehurgya és felszínes Hébénél. Egyébként elég teltkarcsú leányzó, amivel nincs gond, sőt, szerintem kis gömbölyded poci kifejezetten aranyos a nőknél, nem vagyok egy laposhas-fétisiszta (hihi, tök vicces, erre a kifejezésre az Open Office helyesírás-ellenőrzője a következő javításokat javasolta: 1. pszicholingvisztika 2. tavaszi-fésűsbagoly 3. poshasztatta. Nagyon érdekelne, ezeket vajon honnan a rákból szedte elő….), de az a baj a muszlimokkal, hogy az egész testet eléggé eltakaró ruházatuk van, na nem a burka, csak hosszú szoknya meg hosszú ujjú blúz és felső, a fejük meg gyakran teljesen körültekerve kendővel, így egészen más karakterű az arc is, kicsit olyan nagymamis ez a kendőviselet. Igaz, ha jól tudom, épp ezért találták ki, hogy ne vigye kísértésbe a szegény férfiakat, ami szerintem elég nagy baromság, mert nem ezen múlik, legalábbis engem simán kísértésbe tud vinni, mert a nézéssel legalább olyan erotikusan lehet valamit kifejezni, mint a szexi ruhával, és a fantáziám meg már tovább bontakoztatja az ilyenkor felbukkanó kéjes gondolatokat, amúgy meg a férfiak magukra vessenek, ha nem bírnak a farkukkal, abszurd dolog ezért is a nőket hibáztatni.
Sőt, bizonyos szempontból még izgalmasabb képzeletben levetkőztetni és találgatni, milyen lehet ruhátlanul. Sara a maga kis visszafogott módján szerintem eléggé odaadó és kezdeményező lehet, de a fene tudja. Azért megnézném, kibontott hajjal milyen….
Mivel nem fenyeget az a veszély, hogy választanom kelljen közöttük, hát inkább arra szavaznék, hogy hármasban élvezkedjünk, szerintem Sara a dominánsabb személyiségével jól irányíthatná a könnyedebb, felszínesebb Hébét, az eddigi munkatapasztalatok alapján feltételezem róla, hogy kreatívabb a fantáziája.
Kíváncsi lennék, mit találna ki, nekem most nem sokra futja, csak megint pár pornós közhelyre….
Például Sara szinte gyermekien finom ujjai húzogatják a bőrt a farkamon beleirányítva azt Hébe csókos ívű szájába, aki kinyújtott nyelvvel nyalogatja, mint a nyalókát, közben Sara a mellbimbómat harapdálja finoman, Hébe meg kicsit olyan tanácstalan „hát ezzel mihez kezdjek” tekintettel néz fel rám, ahogy akkor szokott, ha valami bonyolultabb műveletet hajtottam végre a szoftverben és egy kukkot se értett az egészből, de Sara segítőkészen mozgatja a farkamat ajkai közt, míg aztán rá nem élvezek a kis csodálkozó arcára, spermám lassan lecsurdogáló nyúlós, törtfehér foltjait Sara kislányos ujjai készségesen és gyengéden belekenegetik Hébé szájába, „ne nyeld le” figyelmezteti közben, majd dolga végeztével ő is letérdel, de keze el nem engedi a farkam, nyalint párat rajta, és Hébé továbbra is nyitott szájára tapasztja a sajátját és kicsit hátrahajtja a fejét, hogy a sötétbőrű lány könnyebben megossza vele a szájába épp az imént begyűjtött vitaminkoktélt….
De azt is élvezném, ha Sara ülne rajtam lovagolva, Hébe pedig előtte térdelve a melleit simogatná és csókolózna vele, aztán szépen elhelyezkedne fölöttem és a számra ülne, míg Sarát kitöltené a farkam, Hébe csiklóján alaposan megtáncoltatott nyelvem elérné, hogy a kis művészlányka vonagló extázisában megajándékozna lucskos puncijának bőségesen folydogáló árjával, jutna bőven a számba, arcomra, de még a nyakamra is...
Az is izgi volna, ha a két lány egymásra feküdve csókolózna, tapizna, milyen kellemes kontrasztot árasztana a karcsú, fahéjszín bőrű Hébe teste a husikás, halovány Sarán, én meg hátulról hol Hébét, hol Sarát dughatnám, Hébe közben egyik kezével a feltartaná nekem Sara lábát, én pedig a talpát nyalogatnám, mindkettőnk nagy örömére….
Na, elég ebből a fantáziálásból, mert kezd szűk lenni a farmer.
Itt viháncolnak mögöttem, nem is sejtik éppen miféle dolgokról írogatok a notebookomon…. különben meg a fene vinné el, hogy nem tud az ember nyugodtan dolgozni, állandóan felizgatják... na, ennyit a muszlim dress code-ról. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyek.blog.hu/api/trackback/id/tr21969434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.16. 11:38:30

Irgum-burgum, el kéne őket fenekelni, mit zaklatják a szorgos dolgozó (férfi)népet!!! ;)))

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.16. 23:46:26

A fenekelésnek nem vagyok nagyon híve, de más büntetést el tudnék képzelni ;)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.06.17. 08:44:16

@Félszeg Árnyék: Nem tudom, konkrétan mire gondoltál, de az miért büntetés??? ;) Lehet, hogy ajándékként élnék meg... :D

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.17. 12:35:52

@Enchantée: Na, legközelebb majd kipuhatolom. :)
Bár nehezen tudom elképzelni, de hát "Több dolgok vannak földön s egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes."
süti beállítások módosítása